вівторок, 02 червня 2020 16:25

Місячне затемнення 2020: коли чекати та до чого готуватися

Місячне затемнення 2020: коли чекати та до чого готуватися
Хочете пережити цей період без втрат і помилок, переключіться з інтелектуальної роботи на фізичну. Фото: pixabay.com

Цього літа буде три затемнення: 5 червня, 21 червня і 5 липня. Ці дати потрібно запам'ятати, щоб не нашкодити собі та іншим. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Хочете пережити цей період без втрат і помилок, переключіться з інтелектуальної роботи на фізичну, – говорить астролог. – Не варто витрачати зусиль, щоб остаточно про щось домовитися. Усе переглядатиметься і переграватиметься, домовленості все одно будуть порушені".

За словами астролога, в цей період усе таємне ставатиме явним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2 червня: чим здивує перший вівторок літа

"Ми будемо приголомшені тією кількістю новин, що сипатимуться на наші голови щогодини, - каже Максимова. – Цього дня не варто заводити нові знайомства і розповідати комусь про свої плани на майбутнє. Тиждень буде складним. Поновляться страхи, сумніви, загостряться психічні хвороби, зросте агресивність. Ніхто не буде готовий чекати, терпіти та поступатися. Людьми керуватимуть тваринні інстинкти".

Друге затемнення – сонячне – відбудеться 21 червня у знаку Рака. 5 липня спостерігатимемо ще одне місячне затемнення.

"Стережіться сварок. Не варто обговорювати політичні події за обіднім столом, - розповідає Максимова. – Через такі теми можна надовго зіпсувати стосунки з родичами та друзями. Краще нікого не критикувати в ці дні. Якщо хочете зробити комусь зауваження, добре добирайте слова".

5 червня розпочнеться сезон затемнення, який триватиме до 5 липня. Астролог розповіла, як пережити тиждень, що починає сезон затемнень, та чому так важливо підтримувати тих, хто навколо.

Зараз ви читаєте новину «Місячне затемнення 2020: коли чекати та до чого готуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі