Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2007 10:21

Мискіна порізала собі ковзаном пах і залишає "Льодовиковий період"

Відома тенісистка Анастасія Мискіна залишає шоу "Льодовиковий період" через важку травму, якої зазнала під час тренування. Дівчина посковзнулася на льоду і з розмаху впала на ковзана. Вигострене лезо потрапило в пах і порізало внутрішній бік стегна. Із тренувального павільйону "Мосфільма" Мискіну з кровотечею доправили на швидкій у найближчу лікарню.

Нещастя трапилося під час тренування, за три дні до запису чергового випуску шоу. Після розминки Анастасія почала відпрацьовувати танець. У якийсь момент дівчина невдало виконала стрибок і всім тілом завалилася прямо на гостре лезо ковзана.

До Мискіної одразу ж підбігли хлопці із знімальної групи проекту. Анастасію, яка стогнала, підняли на ноги і допомогли їй дістатися до бортику. З рани на нозі дівчини без упинулилася кров.

- Навколо мене аж лід був червоним від крові, - з жахом згадує Настя.

Затиснувши рану, тренер Анастасії Марія Орлова крикнула, щоб хто-небудь терміново викликав швидку.

Але тенісистка і тут проявила спортивний дух. Не зважаючи на травму, Настя вийшла на лід, але їй і її партнерові Андрію Хвалько довелося відмовитися від складних елементів. Рана заподіювала новоспеченій фігуристці нестерпного болю, всім стало зрозуміло, що вона не зможе продовжувати працювати в шоу.

До занять спортом Мискіна зможе повернутися не раніше ніж за два місяці. Але не зважаючи на це тенісистка аніскільки не жаліє, що погодилася на участь в шоу "Льодовиковий період", пише "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Мискіна порізала собі ковзаном пах і залишає "Льодовиковий період"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути