вівторок, 25 серпня 2009 12:26

Місце в склепі поряд з Мерілін Монро продали за $4,6 млн

Місце в склепі поряд з Мерілін Монро продали за $4,6 млн

Місце в склепі поряд з Мерілін Монро на одному з кладовищ Лос-Анджелеса продано на інтернет-аукціоні eBay за 4,6 мільйона доларів.

Аукціон проходив з 14 по 24 серпня. Торги почалися з 500 тисяч доларів. Всього, повідомляє AFP, було зроблено 21 ставку. Переможець аукціону, який запропонував 4 мільйони 602 тисячі 100 доларів, ховається під псевдонімом "O***s", його справжнє ім"я поки не розголошується.

Спочатку місце в склепі на кладовищі WestwoodVillageMemorialPark поряд з Монро, продане на інтернет-аукціоні, призначалося для колишнього чоловіка знаменитої актриси - Джо Дімаджио, повідомляє Reuters. У Дімаджио його придбав мешканець Лос-Анджелеса Річард Пончер, саме він з 1986 року і покоїться в склепі, розташованому над похованням Монро.

На інтернет-аукціон місце в склепі поряд з Монро виставила вдова Пончера - Елсі (ElsiePoncher). Перед початком торгів жінка заявила, що виставити на торги місце в склепі вона вирішила, щоб отримати 1,6 мільйона доларів на викуп застави на її будинок в Лос-Анджелесі. Прах чоловіка, у разі успіху аукціону, Елсі Пончер збиралася перезахоронити в іншому склепі, де приготовано місце і для неї самої.

Переможець інтернет-аукціону, відзначає AP, отримав право упокоїтися поряд не тільки з Мерілін Монро. Сусіднє місце в склепі зарезервував для себе засновник Playboy Х"ю Хефнер.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Місце в склепі поряд з Мерілін Монро продали за $4,6 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі