пʼятниця, 27 грудня 2019 09:42

"Міс Львів" оскандалилася в ефірі російського телеканалу

"Міс Львів" оскандалилася в ефірі російського телеканалу
"Міс Львів - 2018" додала, що не бачить нічого поганого у своїх зв'язках з росіянами. Фото: РБК-Україна

Українка 24-річна Наталія Болюх, яка є володарем титулу "Міс Львів-2018" та Віце-міс країни розповіла в ефірі російського телеканалу, що її переслідують у рідному місті через поїздки до Москви.

Вона прийшла у студію програми "Насправді" на "Першому каналі", де розповіла про те, як її утискають українські націоналісти.

"Прилетіла у Львів, виходжу з аеропорту і мене за руки беруть чоловіки і запитують: "Може, тебе назад у Москву відправити?" Я попросила відчепитися від мене. Але він, кремезний чоловік каже: "Зараз по тебе приїде Хаммер на московських номерах", – каже Наталія.

Програма складена так, що у студії були ніби то опоненти Наталії Сергій Запорозький та В'ячеслав Ковтун, які видають себе за українських політологів. Сценарій програми - показати недолугість претензій та недостатність доказів цих "українських політологів".

Усі іншу учасники програми висловлювались на захист дівчини та називали її "голубом миру" між Україною і Росією.

Саму "Міс Львів" навіть не обурило, коли один з учасників програми назвав учасників Революції Гідності "агресивними, тупими людьми, які представляють меншість, визначають майбутнє більшості".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія – це смерть" - Херсонська міськрада відповіла Путіну

Знімальну групу телеканалу Міноборони Росії "Звєзда", що прилетіла до Києва 12 грудня, можуть притягти до адміністративної відповідальності за проведення незаконної зйомки під час перетину кордону. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

Журналістів пропустили на територію України, оскільки вони не вказували, що є російськими журналістами і жодних обмежень щодо них від правоохоронних органів України не було.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Львів" оскандалилася в ефірі російського телеканалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі