середа, 27 лютого 2008 11:39

Міс Франції знову попалася за "аморальні фото" (ФОТО)

В останні декілька місяців французи жваво обговорюють долю корони Міс Франції, обвинуваченій організаторами конкурсу в непристойній поведінці. Президент конкурсу "Міс Франція" Женевьева де Фонтене виступила з вимогою позбавити дівчину корони. На боці опальної королеви виступили її віддані шанувальники - уродженці острова Реюньйон, які заявили, що погляди Фонтене давно застаріли. І ось новий скандал.

"Голі фотографії" королеви краси в минулі вихідні були опубліковані в журналі Choc.

Валері Бег предстає на цих знімках танцюючою напіводягненою на безлюдному пляжі і позує перед об"єктивом фотографа.

Після цієї публікації Женевьева де Фонтене категорично заявила: "Бег не має права представляти Францію на міжнародній арені і повинна відмовитися від корони".

Після того, як в грудні минулого року редакція журналу Entrevue опублікувала провокаційні знімки "Міс Франція 2008" на хресті в басейні, вилизуючи пролитий йогурт в мокрому купальнику, було вирішено - красуня з острова Реюньйон не представлятиме Францію в престижних конкурсах "Міс Світу" і "Міс Всесвіт", але де Фонтене погодилася з тим, що корона залишиться у Валері, а таке компромісне рішення влаштує всі сторони конфлікту.

Сама Валері Бег не вважає, що зробила щось аморальне - в інтерв"ю газеті Parisien, опублікованому 23 лютого, вона говорить, що її "зрадили".

Знімки, через які розгорівся скандал, були зроблені три роки тому як "пілотна серія".

Бег стверджує, що вона ці фотографії не замовляла, плату за них не вносила, гонорару не отримувала і вже тим більше не давала дозволу на їх публікацію в пресі.

"Мені було тоді всього 19 років, і я не розуміла, що роблю помилку, про яку потім гірко пошкодую. Ми всі робимо помилки в юності".

Першій красуні вже знайшли заміну, але "Міс Франція" як і раніше не має наміру добровільно відмовлятися від титулу - не дивлячись на вимогу комітету.

Мати дівчини, мадам Бег, навпаки, вважає, що дочка повинна відмовитися від нещасливої корони, оскільки свистопляска в пресі негативно впливає на її психіку.

А президент конкурсу краси Женевьева Фонтене підкреслила - відтепер всі красуні, що претендують на титул королеви краси, зобов"язані дати письмові гарантії, що ніколи не зніматимуться в "непристойному вигляді". ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Міс Франції знову попалася за "аморальні фото" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі