четвер, 27 листопада 2008 08:43

Міністр Таїланду не допустить розпуску парламенту

Тайський прем"єр міністр Сомчай Вонгсават відмовився розпустити парламент, не зважаючи на поради головнокомандуючого армії зробити це, зважаючи на зростаючі протести.

"Цей уряд законний, - заявив Сомчай в північному тайському місті Чіанг Май, де також передають сутички між проурядовими та антиурядовими прибічниками. - Адміністрація повинна захистити тайську демократію та тайських людей, бо це зараз найголовніше."

Головнокомандуючий військових сил Таїланду Анупонг Паочінда пообіцяв, що не буде робити державний переворот за допомогою своїх підлеглих і попросив уряд "дати шанс людям вирішувати на нових виборах."

"Так як уряд має законне право справлятися з цією проблемою, але не може цього зробити, він повинен передати право народу," - додає Паочінда.

Альянс людей за демократію, які очолюють протести, заявили, що не закінчать свою окупацію, поки теперішній міністр з урядом не припинять своє правління, повідомляє CNN.

Зараз ви читаєте новину «Міністр Таїланду не допустить розпуску парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі