вівторок, 20 травня 2008 08:41

Міністр оборони Іспанії народила сина

Міністр оборони Іспанії Карме Чакон і понеділок народила сина, передає агентство EUROPA PRESS.

Первісток з`явився на світ в лікарні Сант-Джоан де Деу в передмісті Барселони, рідному місті глави військового відомства. Вага хлопчика при народженні склала 2,8 кілограма, його назвали Мікель.

37-річна Чакон була учора доставлена в лікарню. Біля медустанови незабаром зібралися декілька десятків представників ЗМІ, відзначає агентство. Очікувалося, що міністр народить тільки на початку червня.

Призначення Чакон міністром оборони в уряді соціаліста Хосе Луіса Родрігеса Сапатеро, партія якого в березні 2008 року перемогла на чергових виборах, немало здивувало іспанців і спостерігачів, нагадує Лента.ру. Вперше Міністерство оборони Іспанії очолила жінка і до того ж уродженка Каталонії. До призначення на цей пост Чакон, юрист за освітою, займалася житловими питаннями.

З 17 міністрів кабінету Сапатеро дев`ять - жінки. При формуванні уряду переобраний прем`єр-міністр обіцяв дотримуватися принципу рівності статі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони Іспанії народила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі