пʼятниця, 04 липня 2008 16:44

Міністр культури Вовкун обіцяє українцям "Голлівуд"

"Я шокую багато своїми радикальними національними ідеями, проте поки Міністерством керуватиму я, воно працюватиме саме так", - говорить міністр культури і туризму України Василь Вовкун.

У той же час, головна мрія міністра - створення "українського Голлівуду". "Ми хочемо побудувати хоч би одну кіностудію, яка б мала закритий технологічний цикл, - говорить пан Вовкун. - Зараз вивчаємо досвід різних країн. Недавно мої радники повернулися з Росії, де відвідали всі кіностудії. У Франції ми повинні купувати сучасне дороге устаткування. Ви розумієте, що зараз технології розвиваються дуже швидко, і для мене важливим питанням є покупка перспективного устаткування, яке б працювало не рік-два. У жовтні-листопаді ми святкуватимемо 80-річчя Кіностудії ім. Олександра Довженко. До цієї дати потрібно добре підготуватися. Ми хочемо скоріше приступити до моделювання "українського Голлівуду", який мав би, насамперед, завершений технічний цикл виробництва"..., повідомляє Цензор.нет.

Зараз ви читаєте новину «Міністр культури Вовкун обіцяє українцям "Голлівуд"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі