середа, 31 жовтня 2007 08:18

Мінімум сім людей загинули і більше 20 поранені в результаті вибуху автобуса в Тольятті

7 людей загинули і 20 постраждали в середу в результаті вибуху пасажирського автобуса в Тольятті. Про це ІТАР-ТАРС повідомили в прес-службі Приволжсько-Уральського регіонального центру МНС РосіЇ. У обласному центрі Медицини катастроф стверджують, що з опіками госпіталізовано лише 16 людей.

У МНС не уточнюють, чи був вибух автобуса терактом. Джерела ІТАР-ТАРС в правоохоронних органах повідомили, що, за попередніми даними, в автобусі міг вибухнути газовий балон. Джерело "Інтерфаксу" вказало, що версія теракту не виключається.

За словами прес-секретаря служби порятунку Тольятті Андрія Дербенел, автобус, що вибухнув, був марки МАЗ.

"На місце події виїхала оперативна група головного управління МНС по Самарській області" , - заявив співробітник прес-служби РІА "Новости". За його словами, причина вибуху поки неясна.

У ГУВС області підтвердили факт вибуху, підкресливши, що "зараз обставини того, що сталось з"ясовуються, на місце події виїхала оперативно-слідча група і співробітники надзвичайних служб".

Зараз ви читаєте новину «Мінімум сім людей загинули і більше 20 поранені в результаті вибуху автобуса в Тольятті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі