понеділок, 12 січня 2009 13:54

Міллер обігнав Медведєва та Путіна

Міллер обігнав Медведєва та Путіна
Голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер обігнав президента РФ Дмитра Медведєва за кількістю згадок в ЗМІ за перші десять днів 2009 року. Про це свідчать дані "Системи комплексного аналізу новин" агентства "Інтерфакс".

Як повідомляє агентство, в період з 1 по 11 січня Міллер згадувався в 779 матеріалах російських ЗМІ фінансово-економічної та політичної тематики. Дмитро Медведєв згадувався 670 разів, а прем"єр-міністр РФ Володимир Путін - 828 разів.

Висока згадуваність в ЗМІ керівника "Газпрому" пов"язана з докладним освітленням конфлікту навколо припинення постачань російського газу на Україну і транзиту газу через Україну до Європи. Офіційний представник "Газпрому" Сергій Купріянов згадується 359 разів, а гендиректор "Газпром експорт" Олександр Медведєв - 179 разів.

Крім того, президент України Віктор Ющенко очолив рейтинг іноземців, найчастіше згадуваних в російських ЗМІ. З 1 по 11 січня його ім"я з"явилося в 589 матеріалах, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Міллер обігнав Медведєва та Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі