середа, 05 грудня 2007 10:07

Мілла Йовович вперше показала світу свою доньку (ФОТО)

 

Мілла Йовович, яка місяць тому народила свого первістка - дівчинку на ім'я Евер Габо - вперше показала світу малятко і розповіла про походження її незвичайного імені, повідомляє People.

Актриса заявила, що разом зі своїм коханим продюсером Полом Андерсоном вони з'єднали разом родоводи своїх сімей, щоб дати дівчинці ім'я. "Ім'я Евер - це шотландське чоловіче ім'я. У жилах Пола тече шотландська кров, тому ми хотіли в імені відобразити її "кельтське" коріння", - говорить вона.

Що ж до частини "Габо", то вона складена з імен батьків Мілли. "Перші дві букви - це початок імені моєї матері, Галина, а останні дві - початок імені батька - Боги", - додала Йовович.

У Мили Йовович, як відомо, російське коріння. Вона народилася в 1975 році в Києві. Її батько - сербський лікар, а мати - російська актриса Галина Логінова.

31-річна Мілла і 42-річний Пол познайомилися в 2002 році на зйомках фільму "Обитель зла", який продюсував Пол. Рік потому у них почався роман. Йовович також знялася в двох подальших серіях "Обителі зла". Офіційно вони не одружені, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Мілла Йовович вперше показала світу свою доньку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі