четвер, 17 січня 2008 11:11

Мілла Йововіч скинула 30 кг за 2 місяці після вагітності (ФОТО)

 
Актриса і модель Мілла Йововіч, як відомо, набрала більше 30 кг за чотири місяці вагітності, за що їй навіть дали прізвисько "величезна Міла".

Але всього через два місяці після народження доньки зірка зуміла скинути зайву вагу, що демонструє фотографія зроблена днями у ресторані Ago"s в Голлівуді, на якій Мілла предстає в обтягуючій чорній міні-сукні у поєднанні з темними колготками і високими каблуками, демонструючи практично ідеальну фігуру, повідомляє Daily Mail.

Дівчинка Івер Габо народилася у Мілли і її коханого режисера Пола Андерсона 3 листопада 2007 року, повідомляє ФактNews.

Під час вагітності Йововіч писала на своєму сайті: "Я стала така величезна! Я набрала майже 70 фунтів (близько 31 кг) за минулі 4 місяці! Неймовірно, як швидко все це трапилося. Я з"їдала на сніданок три рогалики з маслом і желе, декілька коробок пампушок Krispy Kreme і бац! Я вже важу 90 кг!"

Актриса мабуть наполегливо трудилася, щоб відновити свою струнку фігуру за такий короткий проміжок часу. А хорошу мотивацію забезпечила необхідність повернутися на знімальний майданчик, адже зараз Мілла починає роботу в новому фільмі Azazel, який вийде на екрани наступного року.

Мілла познайомилася з Андерсоном в 2002 році на зйомках фільму "Обитель зла", який він режисирував. Вона також знялася в двох продовженнях фільму. До цього 31-річна Йововіч була одружена за актором Шоном Ендрюсом, а також французьким режисером Люком Бессоном, який зняв її в "П"ятому елементі".

Зараз ви читаєте новину «Мілла Йововіч скинула 30 кг за 2 місяці після вагітності (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі