вівторок, 02 вересня 2008 18:58

Мільйонер розстріляв сім"ю, спалив маєток і наклав на себе руки

Поліція британського графства Шропшир вважає, що мільйонер Крістофер Фостер убив дружину і дочку, а потім підпалив свій маєток і наклав на себе руки.

Маєток Фостера згорів рівно тиждень тому. На його місці були виявлені останки трьох чоловік, трьох коней і чотирьох собак. Було встановлено, що дві людини і тварини були застрелені.

"Ми вважаємо, що Крістофер Фостер убив свою дружину і дочку, а потім підпалив свій будинок і наклав на себе руки. Це страшна трагедія, ми виражаємо співчуття родичам загиблих", - сказав співробітник поліції.

Він відзначив, що у розпорядженні поліцейських є запис з камери стеження, що зобразила мільйонера, що йде з рушницею.

"Перше тіло опізнане як тіло дружини Фостера - Джілл, друге - як тіло його дочки Кірсті. Третє тіло ідентифіковане як тіло Фостера", - сказав співробітник поліції.

За його словами, нинішня картина злочину - не остаточна, оскільки поліція поки продовжує розслідування.

Фостер зробив статок на успішній розробці ізоляційних технологій для нафтових платформ. Раніше цього року суддя лондонського Високого суду, проте, назвав Фостера людиною, "позбавленою основних інстинктів комерційної моралі".

Документи свідчать про те, що один з партнерів через суд вимагав від Фостера виплатити йому десятки тисяч фунтів стерлінгів. Крім того, ліквідована компанія Фостера, ухиляючись від сплати податків, заборговувала 800 тисяч фунтів стерлінгів державі, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Мільйонер розстріляв сім"ю, спалив маєток і наклав на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі