субота, 14 грудня 2019 11:49

Мільйон від королеви: Єлизавета II шукає працівника на нову посаду

Мільйон від королеви: Єлизавета II шукає працівника на нову посаду
Єлизавета II шукає СММщика для ведення її соціальних сторінок в інтернеті Фото: cosmo.ru

Для королеви Королева Єлизавета II шукають працівника на нову посаду. СММщик має вести сторінки королеви у фейсбуці, інстаграме і твіттері.

Про таке рішення повідомили в Букінгемському палаці, розмістивши оголошення на LinkedIn.

Для найманої людини обіцяють до 50 тисяч фунтів на рік - це 1,5 млн грн. Також обраний кандидат отримає безкоштовні обіди, 33-денний щорічну відпустку і офіс в столиці Британії з видом на Лондонський міст.

В обов'язки королівського СММщіка буде входити публікація контенту щодо державних візитів Єлизавети, її просування в соціальних мережах, оголошення про заручини і дні народження членів королівської сім'ї і навчання молодих співробітників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обрали найкращі знімки року британської королівської сім'ї

Нещодавно для королеви Єлизавети ІІ шукали менеджера з подорожей.

Він повинен організовувати подорожі королівської сім'ї, контролювати всі перельоти та поїздки, а також супроводжувати королеву під час державних візитів.

Після скандального інтерв'ю середнього сина Єлизавети II про зв'язок із секс-злочинцем Джеффрі Епштейном принца Ендрю відсторонили від громадських обов'язків. Йому веліли знайти нове місце для ведення бізнесу.

Єлизавета II була стурбована тим, що скандал заплямує репутацію королівської родини. Сам Ендрю підтвердив, що йде, "щоб не заважати роботі родичів і благодійних організацій, з якими раніше співпрацював".

Зараз ви читаєте новину «Мільйон від королеви: Єлизавета II шукає працівника на нову посаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі