неділя, 01 квітня 2007 17:51

Міліція затримала вбивцю доньки гетьмана реєстрового козацтва

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дочки ректора Донецького інституту штучного інтелекту, гетьмана Українського реєстрового козацтва Анатолія Шевченка Ели Золкіной. Про це повідомила прес-секретар ГУ МВС в Донецькій області Вікторія Кушнір.

За словами Кушнір, підозрюваного 41-річного жителя Донецька, співробітника однієї з приватних фірм, затримали 31 березня.

Затриманого чоловіка підозрюють в тому, що в результаті раптової сварки 21 березня він наніс декілька смертельних ножових поранень Ели Золкіной, внаслідок чого вона померла.

32-річна Золкіна 21 березня о 18:30 вийшла з власного будинку у Куйбишевському районі Донецька, щоб проводити на зупинку вчителя музики, який займався з її дитиною, після чого її ніхто не бачив.

Її тіло з ножовими пораненнями знайшли вранці 22 березня недалеко від будинку.

Донецький інститут проблем штучного інтелекту створили в 1991 році на базі спеціального конструкторського бюро "Інтелект", передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Міліція затримала вбивцю доньки гетьмана реєстрового козацтва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі