четвер, 23 вересня 2010 10:22

Міліція встановила власника джипа, що вбив хлопця під Києвом

Міліція встановила власника джипа, що вбив хлопця під Києвом

Власником Porsche Cayenne, який збив на смерть 17-річного хлопця в Глевасі під Києвом, виявився бізнесмен Ярослав Копілаш. Про це розповіли джерела в МВС, пише "Сегодня".

Сам бізнесмен, як і його автомобіль, зараз оголошені у всеукраїнський розшук, і якщо його провину доведуть, Копілаш може отримати до 7 років в"язниці.

Як повідомляє видання, Копілаш керує фірмою з продажу і будівництва офісних будівель та складських приміщень, а також є директором ресторану "Сан Торі" на Сагайдачного.

"Він на лікарняному з 11 вересня. І з тих пір не з"являвся. Але його провина в ДТП доки не доведена, тому це питання доки краще не обговорювати", - заявила головний бухгалтер ресторану Вікторія Володимирівна.

У МВС виданню також сказали, що поки точно не відомо - чи був за кермом сам Копілаш.

Також Копілаш, згідно з даними на офіційному сайті ЦВК, був довіреною особою кандидата на пост президента на останніх президентських виборах, екс-міністра оборони Анатолія Гриценка по 220 виборчому округу (Святошинський район).

"Людина з таким прізвищем дійсно була довіреною особою на виборах. Але він не член нашої партії, і я особисто з ним не знайомий. Якщо з"ясується, що він дійсно скоїв злочин, то він повинен відповідати перед законом, як усі", - заявив Гриценко.

Нагадаємо, вночі в неділю, в Глевасі під Києвом джип "Porsche Cayenne" збив на пішохідному переході хлопця, який від отриманих травм помер.

Очевидці розповідають, що коли молодий чоловік переходив дорогу по "зебрі", його на великій швидкості збив білий джип. Злочинець утік.

Загиблого Миколу Ковальчука поховали у вівторок. У нього залишилися 38-річна мати, яка три тижні тому народила ще одного сина, батько і 18-річний брат.

Зараз ви читаєте новину «Міліція встановила власника джипа, що вбив хлопця під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі