понеділок, 14 квітня 2008 16:03

Міліція викрила двох посадовців мерії Києва в корупції

Протоколи щодо порушення закону "Про боротьбу з корупцією" стосовно двох посадовців столичної мерії склали працівники київської міліції.

Протоколи щодо порушення закону "Про боротьбу з корупцією" стосовно двох посадовців столичної мерії - одного із заступників голови КМДА і виконуючого обов"язки начальника одного з управлінь - склали працівники київської міліції, повідомляє МВС.

Стало відомо, що співробітниками управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Києві були складені протоколи щодо порушення вищими посадовими особами статті 5 частин 1 пункту "г" закону "Про боротьбу з корупцією" стосовно двох посадових осіб столичної мерії - одного із заступників голови КМДА і виконуючого обов"язки начальника одного з управлінь.

У прес-службі повідомляється, що "обидва посадовці, будучи уповноваженими на виконання функцій держави, в той самий час відмовили Головному контрольно-ревізійному управлінню України в наданні інформації".

"Обидва адміністративні матеріали направлені до Голосіївського райсуду для розгляду", - зазначається в повідомленні.

Прес-служба повідомляє, що всього за 3 місяці 2008 року підрозділами органів внутрішніх справ складено і направлено до суду 745 адміністративних протоколів за порушення вимог закону "Про боротьбу з корупцією".

Судами розглянуто і схвалено рішення щодо 498 матеріалів.

Тим часом, українська влада в черговий раз заявила про необхідність активізувати боротьбу з корупцією. У зв"язку з цим проблему хабарництва знов обговорюють вітчизняні ЗМІ. Їх висновки набагато менш оптимістичні, ніж прогнози чиновників.

Нагадаємо, 1 лютого президент Віктор Ющенко вніс пропозицію створити в Україні спеціальний орган для боротьби з корупцією, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Міліція викрила двох посадовців мерії Києва в корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі