пʼятниця, 18 липня 2008 13:23

Міліція розшукує маніяка, який палить столичні авто (ФОТО)

За останній час в Києві згоріло дев"ять машин, в міліції підозрюють "борців" з паркуваннями в недозволених місцях.

Як розповіли в прес-службі ГУ МНС Києва, 15 липня згорів "Деу-ланос", який стояв біля узбіччя. Швидше за все, це був підпал. У понеділок на Бастіонній підпалили "Субару". У суботу на вул. Тимошенко (Оболонь) згорів двигун у "Ауді". Полум"я перекинулося на "Деу-ланос" і "Мітсубіши-Аутлендер", що стояли поряд. Ще один "Ланос", разом з "Москвичем", згоріли на Лівому березі.

"У нас підпали машин — це поки поодинокі випадки", — заспокоює начальник ЦОС ГУ МВС Києва Володимир Поліщук. Втім, він не виключає, що хтось може у такий спосіб боротися проти паркувань в дворах.

Кілька місяців тому в столиці вже з"являвся автопалій — спалив 5 іномарок за 4 години на вулицях Петра Запорожця і Курнатовській. Зараз "маніяк" затриманий, йому світить до семи років ув"язнення. Свої дії він пояснює боротьбою з неправильними паркуваннями. У міліції кажуть — уберегтися від підпалу практично неможливо. Хіба що замикати машину в гаражі або на платних стоянках, що охороняються, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Міліція розшукує маніяка, який палить столичні авто (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі