понеділок, 13 серпня 2007 13:21

Міліція пропонує 100 тис. грн за допомогу в пошуку грабіжників банку

Київська міліція пропонує винагороду у розмірі 100 тис. грн за інформацію, яка допоможе знайти злочинців і розкрити пограбування філіалу "Ощадбанку" в столиці.

"Київська міліція звертається до громадян з проханням допомогти в пошуку злочинців. За інформацію, яка допоможе розкрити цей злочин, пропонується винагорода у розмірі 100 тис. грн. Конфіденційність гарантується", - йдеться в повідомленні центру громадських зв"язків ГУМВС України в Києві.

Також столичний главк повідомляє прикмети розшукуваних. Обом на вигляд близько 25 років, середньої статури, були одягнені в темні кепки-бейсболки і темні куртки-ветровки, у обох на руках були темні рукавички. У одного зріст близько 160 см, у іншого - близько 180 див. У руках у першого був предмет, схожий на вогнепальну зброю.

Як повідомлялося, близько 9.00 10 серпня двоє невідомих увірвалися у філіал "Ощадбанку" по Харківському шосе, 53 і, погрожуючи предметом, схожим на короткоствольний автомат, заволоділи, за попередніми даними, 5 тис. грн.

Під час пограбування ніхто не постраждав. У Києві введений спеціальний план по пошуку грабіжників, повідомляє"Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Міліція пропонує 100 тис. грн за допомогу в пошуку грабіжників банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі