четвер, 14 жовтня 2010 12:45

Міліція припускає, що водій у Марганці був сектантом

Міліція припускає, що водій у Марганці був сектантом
Міністерство внутрішніх справ України розглядає всі версії автокатастрофи в Марганці Дніпропетровської області, зокрема, про можливу причетність водія автобуса до деструктивних сект.

Про це заявив сьогодні на брифінгу в Києві начальник Департаменту зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андреєв.

За його словами, "розглядаються абсолютно всі версії. Домінуюча версія – порушення Правил дорожнього руху саме водієм автобуса, однак розглядаються всі версії, навіть неймовірні, аж до причетності водія до деструктивних сект".

Нагадаємо, вранці 12 жовтня на переїзді на 116-му км перегону Нікополь-Марганець водій автобуса виїхав на заборонений сигнал світлофора і зіткнувся з локомотивом.

За останніми даними МНС, у результаті катастрофи загинули 44 людини, серед яких троє дітей.

13 жовтня в Україні було оголошено жалобу за загиблими.

Автобус перевозив людей з селища Городище до центру Марганця. Це був так званий пільговий рейс, ним безкоштовно користувалися пенсіонери, інваліди та пасажири з дітьми. Автобус був переповнений.

Стаж водія становив 36 років, з них 20 років - за кермом автобуса. Попередня причина ДТП - виїзд на заборонений сигнал. Всі обставини аварії і те, як людина з таким досвідом могла допустити таке порушення, зараз вивчає слідчо-оперативна група.

За фактом події порушено кримінальну справу за статтею порушення правил дорожнього руху, а з розслідування ДТП створено оперативний штаб.

Уряд дав розпорядження виділити з резервного фонду сім'ям жертв катастрофи фінансову підтримку в розмірі 100 тис. грн на сім'ю.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Міліція припускає, що водій у Марганці був сектантом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі