пʼятниця, 05 листопада 2010 14:01

Міліція похвалилась затриманням столичного хабарника

Міліція похвалилась затриманням столичного хабарника

Співробітники столичної міліції затримали чиновника Головного управління з контролю над благоустроєм Київської міськдержадміністрації під час отримання хабара.

Як йдеться у повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Києві, в Подільське райуправління столичної міліції звернувся із заявою представник одного з суб'єктів господарської діяльності і повідомив, що чиновник КМДА вимагає хабар за непритягнення до адміністративної відповідальності за незаконне розташування прибудови (підприємець хотів розширити господарську площу за рахунок добудови балкона).

"Прямо під час передачі грошей на вулиці Світлицького працівники Подільського райуправління затримали 40-річного спеціаліста першої категорії з КП Київблагоустрій. Він вимагав хабар у розмірі 500 гривень за нескладання адміністративного протоколу про незаконне будівництво", - повідомив начальник ЦГЗ главку МВС у Києві Володимир Поліщук.

Столична прокуратура порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 368 Кримінального кодексу України (отримання хабара).

Нагадаємо, в жовтні заступника начальника Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Києві та Київській області засудили до дев'яти років в'язниці, передає ЛIГА.

Нагадаємо, правоохоронні органи вже затримували екс-начальника Головного управління охорони здоров'я КМДА Качурову в липні.

Качурова - не єдиний чиновник з команди мера Києва Леоніда Черновецького, яка була затримана співробітниками правоохоронних органів за останні кілька місяців. Так, у вересні Печерський районний суд Києва прийняв рішення про взяття під варту начальника Головного управління охорони культурної спадщини КМДА Руслана Кухаренка. Також була заарештована начальник управління з питань землекористування і містобудування секретаріату Київради Світлана Макєєва.

Крім того, 18 жовтня в момент отримання частини хабара в службовому кабінеті був затриманий начальник Головного управління транспорту КМДА Олексій Бархатов.

Зараз ви читаєте новину «Міліція похвалилась затриманням столичного хабарника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі