вівторок, 29 січня 2008 12:39

Міліціонерів нагородили за розкриття пограбувань київських банків (ФОТО)
7

Розкриття низки пограбувань банківських філій, які сталися в столиці протягом минулого року, стало для Київської міліції справою честі.

Зловмисники в масках уривалися в банки, і погрожуючи пістолетом- кулеметом "Узі" забирали гроші. Одного разу вони навіть влаштували стрілянину. Ніхто не постраждав, проте стало зрозуміло - затримати нападників потрібно якнайшвидше - інакше може пролитися кров невинних людей.

Щоб допомогти міліції вийти на слід злочинців, група компаній "Венбест" оголосила про винагороду тим, хто допоможе вийти на грабіжників. А "Магнолія-ТБ" гарантувала, що людина за інформацію про злочинців, дійсно отримає гроші.

Зараз підозрювані в пограбуваннях вже в камерах попереднього ув"язнення. Історія їх затримання схожа на справжній бойовик. Патрульні затримали зловмисників для перевірки, в той момент, коли вони збиралися на чергову вилазку. Чоловіки почали стріляти, важко поранили міліціонера і випадкового перехожого. Проте втекти їм не вдалося.

Одного затримали у таксі на Мосту Патона, а іншого через деякий час в Черкасах, під час чергової спроби пограбувати банк. Тепер із затриманими працюють слідчі, а керівництво групи компаній "Венбест" дотримуючись слова - вручило грошову винагороду всім міліціонерам, які затримували грабіжників, повідомляє Magnolia-TV.com.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонерів нагородили за розкриття пограбувань київських банків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі