субота, 06 червня 2015 12:33

Міліціонери живим щитом прикрили гей-парад від провокаторів з битками
13

Фото: http://www.hromadske.tv

У ці хвилини на Оболонській набережній у Києві та на вулицях поблизу неї тривають провокації через сьогоднішній "Марш рівності". Зірвати проведення гей-параду прийшли кілька десятків агресивно налаштованих провокаторів. Захід охороняє близько тисячі правоохоронців. Передає "ТСН".

Одному міліціонеру ніби ножем сильно поранили шию – його забрала "швидка допомога". Інший правоохоронець отримав травму руки від димової шашки. Про це повідомляє "Громадське ТБ".

"Інтерфакс-Україна" передає, що пораненів вже 5 міліціонерів. Затримані 25 порушників правопорядку, які кидали вибухові речовини через кордон міліції. У затриманих вилучають петарди, викрутки, ножі та інші небезпечні предмети.

Крім того, на Марші постраждав боєць батальйону "Січ", який також прийшов охороняти правопорядок на заході. За його словами, на нього ніби напали п'ять міліціонерів. Самі учасники "Маршу рівності" пройшли близько 500 метрів Оболонською набережною та швидко завершили захід.

Міліція наказала учасникам розходитися через двори, бо йти вперед може бути небезпечно. А ось у дворах, якими мали розійтися учасники Маршу, зібралися молодики із битами. Щоб убезпечити учасників, співробітники МВС продовжили їх супроводжувати. Поблизу місця проведення Маршу їздило два автобуси ДУК "Правий сектор".

Нагадаємо, раніше представники "Правого сектору" заявляли, що "не допустять проведення" гей-параду.

"Ми заздалегідь говорили, що ми проти цієї акції і що ми прийдемо протестувати, що ми проти того, що вони пропагують. Ми не ходимо і не відловлюємо, акція закінчилася. Так, наших людей затримали. Вважаю без причини", – заявив прес-секретар "Правого сектору" Артем Скоропадський.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери живим щитом прикрили гей-парад від провокаторів з битками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі