четвер, 11 жовтня 2007 20:16

Міліціонери вилучили у студента майже 500 пігулок екстазі

Працівники правоохоронних органів затримали у Донецьку студента Харківської юридичної академії за підозрою в розповсюдженні 497 пігулок екстазі.

Як повідомили у відділі по зв"язках з громадськістю Головного управління МВС у Донецькій області, працівники управління по боротьбі з незаконним обыгом наркотиків у результаті оперативної комбінації по супроводу і проведенню контрольованого постачання пігулок екстазі на територію області затримали жителя Луганської області, що є студентом Харківської юридичної академії.

У затриманого при огляді було виявлено 497 пігулок екстазі. Вартість вилучених пігулок за цінами чорного ринку складає близько 12 тисяч доларів США. Зараз студент узятий під варту. Йому пред"явлено звинувачення, ведеться слідство.

Щорічно в Україні від передозування наркотиків і хвороб, пов"язаних з їх вживанням, вмирає близько 120 тисяч людей, пише Кореспондент.
Зараз ви читаєте новину «Міліціонери вилучили у студента майже 500 пігулок екстазі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі