понеділок, 13 грудня 2010 17:03

Міліціонери мовчки спостерігали, як "кровосісі" на них "пісяли" (ФОТО)
13

Активістки жіночої організації FEMEN вирішили нагадати прем'єр-міністру України Миколі Азарову і президенту Віктору Януковичу про невиконані обіцянки.

Цього разу дівчатам не сподобалася відсутність жінок в Кабміні.

"Нам здається, що Микола Янович просто сплутав Кабмін з чоловічим туалетом, тому і заборонив представницям "слабкої" статі входити туди", - написали FEMEN у себе в блозі.

Цього разу тридцять активісток вирішили не роздягатися, а принесли з собою півлітрові пластикові пляшки з водою і постали в ролі відвідувачів туалетів.

"Помочилися стоячи у власноруч принесені до будівлі пісуари, висміюючи патріархальну середньовічну сутність української політики", - зазначили дівчата.

Під час акції активістки розмахували туалетним папером, плакатами з надписами: "Азаров, ты же обещал", "Женщин - в министры".

Раніше FEMEN зазначили у себе в блозі, що приводом для акції стала відверта брехня керівників держави стосовно призначення жінок міністрами під час оновлення Кабміну України.

"Жіночий рух FEMEN продовжує наполягати на справедливому статевому перерозподілі влади, що давно став нормою провідних держав світу і заявляє, що гендерна нерівність в українській політиці є одним з найбільш потворних і ганебних явищ українських реалій. FEMEN вимагає слідувати демократичним нормам і ввести жінок в Кабмін!", - зазначили активістки.

Нагадаємо, нещодавно дві активістки жіночого руху взяли участь у відвертій фотосесії, де постали в образі альтернативних талісманів Євро-2012.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери мовчки спостерігали, як "кровосісі" на них "пісяли" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі