вівторок, 23 жовтня 2007 09:59

Міліціонери дві години ганялися за колишніми зеками, які вкрали сумку з грошима

На території Донецької області міліція Харківщини після тривалої гонитви затримала п"ятьох молодиків, підозрюваних у пограбуванні. Як повідомляє "Медіапорт", зловмисники відібрали сумку і пакет з грошима у головного бухгалтера державної установи. Жінка показала міліціонерам, куди втік грабіжник. У вказаному місці правоохоронці побачили автомобіль – сріблясту "Волгу". У відповідь на спробу перевірити документи у водія той натиснув на газ і помчав у бік центру м. Барвенкове (Харківська область). Пізніше виявилось, що машина перебуває в розшуку. Правоохоронці викликали підмогу. Всього працювали три оперативні групи.

Як розповів перший заступник начальника Барвенківського районного відділення міліції Вадим Юр"їн, "на всі вимоги працівників міліції зупинитися – автомобіль не зупинявся, а продовжував рух на дуже великій швидкості по місту Барвенкове".

Гонитва, за даними міліції, тривала близько двох годин. Вже за межами міста співробітники міліції відкрили вогонь по колесах "Волги".

Машину вдалося зупинити біля села Григорівка, на межі Донецької і Харківської областей. Тут міліціонери затримали трьох людей. Пізніше, на вокзалі в Краматорську, – ще двох. За даними слідства, всі вони мають судимості, а один з учасників гонитви незадовго до пограбування барвенківського бухгалтера втік з-під варти, повідомляє Остров.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери дві години ганялися за колишніми зеками, які вкрали сумку з грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі