понеділок, 07 квітня 2008 10:13

Микола Караченцов госпіталізований у важкому стані

Микола Караченцов госпіталізований у важкому стані
Актор Микола Караченцов з сильним нападом болю в нижній частині живота був екстрено доставлений в одну з московських клінік.

У 63-річного Миколи Петровича вночі стався сильний напад болю в животі. Дружина актора Людмила Поргіна так злякалася за чоловіка, що навіть не почала викликати "швидку", а посадила його в машину і сама відвезла в клініку.

Не дивлячись на пізню годину, в лікарні екстрено зібрали нараду кваліфікованих фахівців.

- Стан актора був важким, щоб зняти напад болю, довелося зробити декілька уколів знеболюючого і поставити крапельницю, - прокоментував лікар лікарні, де проходить лікування актор.

З комфортабельної одномісної палати, куди помістили актора, майже не виходить його дружина Людмила Поргіна.

Нагадаємо, що неділю тому, відзначаючи сімейне свято в одному з московських кафе, актор порушив наказаний медиками режим, випивши келих шампанського. Лікарі дуже засмутилися, дізнавшись про те, що після перенесеної операції на головному мозку в клініці при петербурзькому інституті РАМН Микола Петрович дозволив собі випити спиртне.

Невідомо, чи вплинуло вживання ігристого вина на погіршення стану улюбленця мільйонів шанувальників вітчизняного кінематографа.

Разом з головним лікарем лікуванням Караченцова займаються кращі фахівці клініки. Миколі Петровичеві планують провести доскональне обстеження, після чого буде призначено відповідне лікування, пише "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Микола Караченцов госпіталізований у важкому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі