вівторок, 23 жовтня 2007 13:21

Міхалков впав в торт на своєму дні народження (ФОТО)

На святкуванні свого 62-ліття режисер Нікіта Міхалков закотив справжнє шоу для всіх своїх близьких друзів і родичів.

Іменинник прилюдно пірнув лицем у святковий торт і, повністю вимазавшись в шоколаді і кремі, почав цілувати свою дружину і гостей, що сиділи за сусідніми столами.


Режисер, який вирвався із зйомок з Нижнього Новгорода до Москви, щоб з розмахом відсвяткувати свій день народження в колі близьких друзів і родичів, до організації свята підійшов творчо.


Під час банкету найепатажніша гостя Міхалкова актриса Людмила Гурченко, розвеселившись, влаштувала перед гостями сьогодення секс-танці. Як тільки зазвучали звуки саксофона, Людмила Марківна пустилися в танок.


Вирізнилася і скандальна Рената Літвінова. Вона чомусь повністю відмовилася від святкових страв, не доторкнувшись до жодного шматочка пригощань, зате налягала на напої. До того ж, на свято Рената приїхала в капелюшку своєї близької подруги Земфіри, яка в даний момент знаходиться в гастрольному турі по Росії. Літвінова, що трохи випила і втомилася стояти на ногах,  всілася на підлогу разом зі своєю шестирічною дочкою Ульяною, і так сиділа там впродовж всього вечора, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Міхалков впав в торт на своєму дні народження (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі