четвер, 21 лютого 2008 18:09

Михайла Ткаченка знайшли з ножем у серці

Справили дев"ятини по депутату Сумської міської ради минулого скликання Михайлові Ткаченку, 57 років. Уранці 6 лютого рідні знайшли його з ножем у серці. Основна версія смерті — самогубство. Чоловік помер дорогою до лікарні.

Михайло Ткаченко 28 років працював теслею в ЖЕКу N1.

— Михайла любили, — розповідає керівник фракції депутатів-комуністів Сумської міськради Ігор Шабашник, 61 рік. — Його називали не інакше, як "наш Міша". Він був завжди життєрадісний, сильний духом. Ми як почули про самогубство — спочатку не повірили. Так само родичі стинають плечима.

Михайла Васильовича двічі обирали депутатом. Спершу — районної ради, потім — міської. На минулих виборах він не пройшов через технічну помилку. Не правильно написали в бюлетені по батькові. Ткаченко скаржився, та не допомогло.

— Говорив, що на роботі без депутатського мандату почали більше тиснути, — веде далі Шабашник. — На похорон прийшло 350 людей. 70 із них — мешканці будинків, які він обслуговував.

У Михайла Ткаченка залишилася дружина, двоє синів, онук.

Зараз ви читаєте новину «Михайла Ткаченка знайшли з ножем у серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі