четвер, 06 грудня 2007 12:49

Microsoft запустив в Інтернет Санту-збоченця (ФОТО)

 

Перед Новим роком корпорація Microsoft вирішила запустити робота для Live Messenger, який під ім"ям Санта-Клауса спілкувався б із користувачами. Для цього був зроблений аккаунт [email protected], при зверненні до якого в чаті з користувачем спілкувався штучний інтелект.

Хороша і добра передноворічна задумка через невдалу реалізацію призвела до чергової ганьби Microsoft. Дві племінниці одного з читачів The Register, віком 11 і 13 років, вирішили початитися з Санта-Клаусом. У якийсь момент діалог перейшов від подарунків і північних оленів до орального сексу.

Співробітники журналу відтворили діалог з ботом. Дивну реакцію Санта-Клауса викликали слово "піца" і пропозиція її з"їсти. У відповідь на це він видав цілу тираду: "Що ти хочеш, щоб я з"їв? Це здорово – говорити про оральний секс, але я хотів би поговорити про що-небудь ще". Ще більше Санта-Клаус образився, коли співробітник The Register обізвав його брудним ублюдком. "Сам ти брудний ублюдок", - відповів він.

У Microsoft отримали повідомлення про непристойну поведінку робота і пообіцяли розібратися. Проте відучити віртуального Санта-Клауса від слизьких виразів так і не вийшло. Довелося аккаунт видалити.

"Ми приносимо вибачення за будь-яку образу або засмучення, викликані цим інцидентом", йшлося в повідомленні корпорації, повідомляє securitylab.ru.

 

Зараз ви читаєте новину «Microsoft запустив в Інтернет Санту-збоченця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі