середа, 09 квітня 2008 13:50

Microsoft розкрила 14 тисяч сторінок комерційних таємниць

Корпорація Microsoft опублікувала на своєму сайті MSND 14 тисяч сторінок документації про такі продукти, як Office 2007, SharepointServer 2007 і Exchange Server 2007. Раніше ця інформація була закритою і надавалася вибраним партнерами тільки після підписання угоди про нерозголошування комерційної таємниці.

Розкриті дані містять описи протоколів, які дозволяють ExchangeServer обмінюватися інформацією з програмою Outlook, а також комунікаційні протоколи пакетів Office і програми Sharepoint. Найближчими місяцями Microsoft опублікує документацію по SQLServer.

Не дивлячись на публікацію даних про протоколи, їх комерційне використання буде платним. Умови використання будуть опубліковані в червні 2008 року.

Про намір розкрити 30 тисяч сторінок документації про клієнтські і серверні протоколи корпорація заявила ще в лютому. Раніше небажання Microsoft піти на такий крок стало приводом для розглядів з антімонопольниками Європи і США, пише Informationweek.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft розкрила 14 тисяч сторінок комерційних таємниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі