вівторок, 09 жовтня 2012 00:42

"Ми зробили російський лімузин" - Путін

"Ми зробили російський лімузин" - Путін
Фото: ubr.ua

У президента Росії Володимира Путіна скоро повинен з'явитися лімузин вітчизняного виробництва. Про те, що машина вже проходить випробування, Путін розповів в спеціальному фільмі програми Центральне телебачення, що вийшла на НТВ у неділю.

"Ми зробили російський лімузин. Зараз тести проходять", - сказав Путін, уточнивши, що автомобіль виготовлений "на базі ЗІЛа".

На сьогоднішній день президентові і прем'єр-міністрові країни пропонуються машини іноземного виробництва - Mercedes, які закуповує Федеральна служба охорони.

Тим часом ще навесні 2010 року стало відомо про те, що президент країни (тоді Дмитро Медведєв - ред.) дав доручення детально вивчити питання про те, щоб налагодити випуск нових урядових лімузинів на базі ЗІЛа.

У січні поточного року представники російського заводу заявили про те, що перші зразки нових урядових лімузинів могли б з'явитися через 2,5-3 роки, а масове виробництво розпочатися через 3,5-4 роки.

Зараз ви читаєте новину «"Ми зробили російський лімузин" - Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі