Ексклюзиви
пʼятниця, 18 липня 2008 11:34

Металеві прути огорожі простромили наскрізь двох підлітків

До Полтавської обласної лікарні з одного села приміського району "швидка" привезла двох школярів 10 і 12 років, які впали з дерева на огорожу з арматури. Хлопчиків наскрізь простромили по два металевих прута.

Школярів, які у власному дворі ввечері рвали абрикоси й, зірвавшись із гілки, що обломилася, напоролися на штирі огорожі, привезли до реанімаційного відділення обласної лікарні нанизаними на частину огорожі. Частину огорожі разом із хлопчиками вирізали сусіди, не ризикнувши знімати із прутів потерпілих.

Вже в лікарні хірургам довелося шукати "болгарку", щоб розрізати фрагмент огорожі й вкласти школярів на операційний стіл. Оскільки була пізня година, лікарняний гараж виявився закритим. Інструмент знайшли в одному із приватних гаражів по сусідству з лікарнею.

Відрізавши частини забору, хірурги протягом декількох годин виймали з їхніх тіл штирі. Металеві прути завдали важкі каліцтва підліткам, проткнувши шлунки, кишечник та інші внутрішні органи. Один із хлопчиків під час транспортування в лікарню перебував у свідомості, інший - без свідомості.

Як повідомили в обласній дитячій лікарні, стан дітей залишається важким. Лікарі не беруться робити будь-які прогнози, повідомляє Rupor

Зараз ви читаєте новину «Металеві прути огорожі простромили наскрізь двох підлітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути