вівторок, 22 липня 2008 09:22

Мешканка Омська продала свою цноту за $10 тис, щоб поступити у вуз (ФОТО)

18-річна студентка Омського інституту культури продала свою цноту за 10 тисяч доларів, щоб переїхати до Москви і поступити там в театральний вуз.

Дівчина виставила свою честь на інтернет-торги. На сайті знайомств Світлана Б. розмістила оголошення: "Продам свою цноту. Дорого. Мені не потрібна любов, мені потрібні гроші для поступання в театральний".

Як розповіла Свєта таблоїду "Твой день", в перший же день посипалися пропозиції. Дівчині написали більше 300 чоловіків. Але вона вибрала 38-річного підприємця Руслана з Москви. Саме він був готовий дати їй потрібну суму. Для здійснення операції Руслану довелося самому летіти до Омська.

Дівчина з дитинства мріяла стати актрисою. Закінчивши школу, вона поступила в інститут культури. Проте Свєта мріяла вчитися в столиці.

"Я не шкодую про те, що продала свою невинність", - говорить Світлана. Дівчина планує подати документи відразу в декілька вузів.

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Омська продала свою цноту за $10 тис, щоб поступити у вуз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі