понеділок, 23 липня 2007 20:41

Мешканці одного з сіл блокували залізницю, протестуючи проти "фосфорних" вагонів

Жителі села Красне, що на Львівщині, які сьогодні близько 17-ї години перекрили залізничну колію на станції Красне, тимчасово припинили блокування до 3-ї години ночі. Про це повідомив депутат Львівської обласної ради Остап Козак, який перебуває безпосередньо на місці події.

За словами Козака, до пікетувальників приїздив заступник голови Львівської облдержадміністрації та керівник штабу з ліквідації наслідків аварії під Ожидовим Валерій П"ятак, який з посиланням на віце-прем"єра Олександра Кузьмука повідомив, що c. Красне теж буде внесено до зони ураження, і місцеві діти зможуть цього літа відпочити у таборах України.

"Мешканці стверджують, що вони нібито чули якийсь хлопок та бачили дим на станції. Вони також запевняють, що 6 вагонів з фосфором, відтранспортованих з Ожинова, перебувають саме на станції Красне", - повідомив Козак. За його словами, П"ятак гарантував, що "до 3-ї ночі жодних подібних вагонів на станції не буде, і запропонував, аби громада села визначила контролерів, які б могли проконтролювати ситуацію".

При цьому Козак зазначив, що особисто не бачив ніяких вагонів на станції Красне, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці одного з сіл блокували залізницю, протестуючи проти "фосфорних" вагонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі