понеділок, 10 листопада 2008 08:32

Мертва жінка народила сина (ФОТО)

В стані клінічної смерті 22-річна Люда Чорних стала матір"ю. Крик малюка повернув її з того світу, змусивши знову забитися серце.

Жінка, доставлена в лікарню в стані клінічної смерті, народила хлопчика через кесаревий розтин.

І трапилося диво - дзвінкий крик новонародженого сина повернув душу матусі з того світу, змусивши знову забитися її серце.

22-річна Людмила Чорних потрапила під машину на пішохідному переході. "Швидка" привезла її в лікарню вже в стані клінічної смерті.

Біля голови Людмили рідні поклали ікону Божої матері.

"Вагітна жінка отримала важкі удари і серйозну черепномозкову травму, - говорять лікарі. - Ми просто не знали, за що хапатися, кого рятувати - матусю або малюка, що ще ворушиться усередині її черевця. Зволікати було не можна. Рахунок йшов на секунди."

Коли у пораненої зупинилося серце, медики зважилися врятувати хоч би дитину. Прямо у реанімації розітнули живіт, зробивши кесаревий розтин. В ту мить, коли малюк, що виходив з черева матері, закричав, раптом забилося і серце Людмили.

Матуся дивом вибралася з лап смерті, але впала в глибоку кому.

"Господи, за що?! Це навіть неможливо уявити, яку муку отримали мої Людочка і синочок!" - говорить чоловік Людмили Сергій.

Кузбасівські лікарі приголомшені стійкістю Люди і її материнським подвигом. З таким унікальним випадком вони стикаються вперше.

Хлопчик народився здоровим, вагою 2800 грамів.

- Люда зараз знаходиться в дуже важкому стані, - говорить Олександр Бормотов. - Вона не отямлюється вже тиждень. Але ми робимо все, щоб врятувати жінку. Сподіваємося на Бога", повідомляє Жизнь.

Зараз ви читаєте новину «Мертва жінка народила сина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі