вівторок, 09 жовтня 2007 12:53

Мерседес, в якому загинула принцеса Діана, продадуть за $2 мільйони

 

Власник компанії "Етуаль лімузин", що надала в оренду авто, в якому 31 серпня 1997 року в Парижі розбилася леді Ді разом зі своїм бойфрендом Доді аль-Файедом, оголосив про своє рішення продати спотворене авто.

 

Зробити це Жан-Франсуа Мюса має намір у разі вдалого результату судового розгляду, який він затіяв, аби британська поліція повернула йому автомобіль, що належить йому за законом,  повідомляє британське видання Daily Mail.

Протягом останніх восьми років Mercedes знаходився у Франції, де французька поліція проводила експертизу в рамках розслідування загибелі принцеси Уельської. Тепер машина знаходиться у розпорядженні британської поліції, яка до 14-го грудня повинна підготувати доповідь про результати розслідування. Поки що встановлено, що в автомобілі під час аварії не було ні навмисно влаштованих, ні випадкових неполадок.

За словами Мюса, він є законним власником знаменитого автомобіля (вірніше, того, що від нього залишилося), який, за його оцінками, сьогодні коштує близько 2 млн доларів. "Це виняткові уламки... Вони належать нам. Спочатку я думав віддати їх Мухамеду аль-Файеду, син якого помер в цьому автомобілі. Потім я подумав, що, може, їм місце в музеї. Зараз я хочу їх продати. Мені говорили, що багато людей готові віддати багато грошей, щоб володіти цими уламками. Правда, ніяких конкретних прохань ще не надходило, але люди цікавились у мене, скільки б вони могли коштувати", - говорить він.

Хто дійсно придбає трагічні уламки, сказати дуже важко. Синам леді Ді, принцам Уїльяму і Гаррі, спроба кого-небудь "наварюватися" за рахунок їхнього особистого горя навряд чи сподобається. Це, поза сумнівом, засмутить їх обох. Проте Мюса переконаний, що трагедія трагедією, а справедливість має бути відновлена. "Нам повинні хоча б відшкодувати гроші, які ми втратили... Це була не наша провина", - сказав француз. "Сегодня".

 

Зараз ви читаєте новину «Мерседес, в якому загинула принцеса Діана, продадуть за $2 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі