Ексклюзиви
середа, 23 вересня 2009 20:54

Мерілін Менсон заразився грипом H1N1 не від свині

Мерілін Менсон заразився грипом H1N1 не від свині

Великий і жахливий Мерілін Менсон захворів на свинячий грип. Музикант повідомив про це минулого понеділка, скориставшись блогом на MySpace, - з властивим йому чорним гумором.

"У мене офіційно діагностовано свинячий грип - справжнім лікарем, не яким-небудь шарлатаном, - пише Менсон. - Багато хто вважає, що заразитися цією болячкою можна лише переспавши зі свинею - що, скажу я вам, повна нісенітниця. Лікар запевнив мене, що мої жінки до цього не причетні - я підхопив заразу десь у іншому місці. І, на жаль, я виживу".

Поки невідомо, чи позначиться хвороба музиканта на датах його гастрольного туру на підтримку нового альбому "The High End Of Low". Згідно з розкладом, до кінця вересня Мерілін Менсон повинен відіграти ще три концерти в Північній Америці, після чого стартують європейські гастролі виконавця. Московський виступ Менсона в рамках цього туру запланований на 13 листопада, і можна сподіватися, що до цього моменту знаменитий шок-рокер повністю відновить своє здоров"я.

Мерілін Менсон - не єдиний музикант із записом свинячий грип в медичній картці. Нагадаємо, що раніше подібний діагноз поставили Меліссі ауф дер Мор, учасникам Kasabian і шведському поп-виконавцю Йенсу Лекману, повідомляє Music.

Зараз ви читаєте новину «Мерілін Менсон заразився грипом H1N1 не від свині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути