середа, 04 липня 2007 08:21

Мережу готелів Hilton продано за $26 млрд

Американська інвестиційна група Blackstone купує готельну мережу Hilton Hotels за 26 мільярдів доларів. У суму операції входить сплата боргів Hilton на 7,5 мільярдів доларів.

За умовами операції, за кожну акцію готельної корпорації Blackstone заплатять 47,5 долара, що на 32 відсотки більше, ніж ціна при закритті ринку у вівторок. Угода була схвалена радою директорів Hilton Hotels, її виконання заплановане до кінця 2007 року.

Blackstone вже інвестувала у готельний бізнес раніше, їй належать, зокрема, мережі La Quinta Inns і Luxury Resorts and Hotels. Співзасновники групи Стівен Шварцман і Пітер Пітерсон заробили більше 2,4 мільярдів доларів на продажі акцій минулого місяця.

У свою чергу, корпорації Hilton належать бренди Conrad Hotels і Waldorf-Astoria. У 1964 році керівництво компанії прийняло рішення зосередити свої активи на американському ринку і продало всі закордонні готелі, проте у  2006 році корпорація викупила їх у британської Hilton Group за 3,3 мільярда доларів, повідомляє в середу ВВС News.

Зараз ви читаєте новину «Мережу готелів Hilton продано за $26 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі