понеділок, 04 серпня 2008 14:41

Мердок вкладе до Індії 100 мільйонів доларів

Компанія NewsCorporation, що належить мільярдерові Руперту Мердоку, в найближчих 12 місяців вкладе 100 мільйонів доларів в створення шести регіональних телеканалів в Індії. Вони працюватимуть під брендом Star, пише видання TheHindu.

Зараз під цим брендом холдинг NewsCorporation працює в Китаї. За даними ВВС News, інвестиції до Індії можуть стати вигідніше, оскільки свобода преси там більше, ніж в Китаї.

Крім того, належна Мердоку компанія DowJones & Co, що специалізується на фінансових новинах, заснувала спеціальний індекс, який відображатиме котирування найбільших індійських компаній. Індекс отримав назву DowJonesIndiaTitans.

NewsCorporation є однією з тих компаній, що найшвидше і агресивно розвиваються  на світовому ринку мас-медіа. Тільки у 2007 році холдинг Руперта Мердока провів одну з найбільших своїх операцій, викупивши DowJones & Co за 5,6 мільярда доларів. Крім того, NewsCorporation належить портал Myspace і компанія TwentiethCenturyFox, а також ряд інших активів. У Росії NewsCorporation відома тим, що володіє оператором зовнішньої реклами NewsOutdoor.

Зараз ви читаєте новину «Мердок вкладе до Індії 100 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі