середа, 26 листопада 2008 12:01

Мера Владикавказа убив снайпер (ФОТО)

Мер Владикавказа Віталій Караєв, за попередніми даними, був убитий одним пострілом. Як повідомляє РИА Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах, в дверях машини мера виявлена тільки одна пробоїна. Ймовірно Караєва застрелив снайпер.

Замах стався у присутності чотирьох охоронців Караєва. Охоронці знаходилися в джипі BMW, а мер сідав в іншу машину. Охоронці повідомили про те, що чули один постріл, який був зроблений здалеку.

Співбесідник агентства повідомив, що відразу після замаху водій повіз мера в лікарню і потім повернувся на місце події. Зараз з машиною, в якій знаходився мер, працюють експерти.

За даними агентства, у зв"язку з вбивством мера порушено кримінальну справа за статтями 105 і 222 КК РФ ("вбивство" та "незаконний обіг зброї").

Як повідомляє "Інтерфакс", розслідування злочину узяте під контроль керівництвом СКП. Крім того, до Владикавказа направлені слідчі та криміналісти центрального апарату комітету.

Президент Північної Осетії Таймураз Мамсуров заявив агентству, що збирає екстрену нараду з керівниками силових структур республіки, на якій буде визначено план дій з розслідування злочину.

Замах на Караєва стався 26 листопада близько 08:00 на вулиці Калініна у Владикавказі в той момент, коли мер міста вийшов з будинку. По ньому був відкритий вогонь з невстановленої поки зброї. Мер був госпіталізований і пізніше помер в реанімаційному відділенні, повідомляє Lenta.ru.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Мера Владикавказа убив снайпер (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі