субота, 16 жовтня 2010 17:02

Мер передмістя Лос-Анджелеса поцупив жіночу сумочку

Мер передмістя Лос-Анджелеса поцупив жіночу сумочку
Мер міста Сан-Габріель в передмісті Лос-Анджелеса був заарештований після того, як викрав у жінки сумочку і спробував залишити місце злочину на своїй машині.

Про це повідомляє Associated Press.

Як розповів представник поліції міста Сан-Габріель Аріель Дюран, конфлікт між 35-річним Альбертом Хуаном (Albert YM Huang) і 33-річною жінкою, ім'я якої не повідомляється, стався на автостоянці. Вважається, що вони не поділили якусь суму грошей.

Хуан забрав у жінки її сумочку, в якій, мабуть, знаходилися гроші, і сів у свій позашляховик.

У той момент, коли жінка потягнулася через вікно машини всередину салону, щоб повернути собі вкрадене, злочинець різко натиснув на педаль газу. Жертва зачепилася за двері машини і таким чином проїхала зовні автомобіля близько п'ятисот метрів. За словами Дюрана, швидкість автомобіля Хуана досягала 75 кілометрів на годину.

За інформацією Pasadena Star-News, в результаті інциденту жінка не постраждала.

"Як публічна особа і колишній бойскаут я дотримуюся найвищих стандартів поведінки. ... Я впевнений, що доведу свою невинність у суді", - розповів Хуан, якому, як заявили джерела в поліції, швидше за все, пред'являть звинувачення в крадіжці, нападі і нанесенні побоїв. Його випустили з-під варти в той же день під заставу в 100 тисяч доларів.

Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Мер передмістя Лос-Анджелеса поцупив жіночу сумочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі