середа, 20 червня 2007 08:06

Мер Нью-Йорка покинув республіканську партію

Мер Нью-Йорка Майкл Блумберг заявив, що покидає Республіканську партію США і стає незалежним політиком.

Раніше повідомлялося, що Блумберг може стати незалежним кандидатом на президентських виборах в 2008 році. Остаточне рішення з цього питання політик мав намір прийняти після того, як стане відомо, хто представлятиме на виборах Республіканську і Демократичну партії.

Кілька днів тому один з радників мера розповів, що Блумберг виділив зі свого особистого статку мільярд доларів на президентську кампанію. Джерела в найближчому оточенні політика вважають, що він візьме участь у виборах президента США, якщо відчує, що здатний вплинути на громадську думку в країні.

65-річний мільярдер Майкл Блумберг є засновником інформагентства Bloomberg. Спочатку він належав до Демократичної партії, проте в 2001 році, перед виграними ним муніципальними виборами, пішов в Республіканську. У 2005 році Блумберга переобрали, і на третій термін балотуватися він вже не зможе, передає Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Мер Нью-Йорка покинув республіканську партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі