пʼятниця, 03 жовтня 2008 17:42

Мер містечка переодягнувся в негритянку (ФОТО)

 
Мер американського містечка Арканзас-Сіті (штат Канзас) Мел Кун (MelKuhn) вибачився за появу на публіці в зовнішності темношкірого трансвестита, повідомляє FoxNews. У минулі вихідні Кун отримав перемогу на добродійному конкурсі трансвеститів.

Захід проводився некомерційною організацією CourtAppointedSpecialAdvocates (CASA), яка надає допомогу дітям з неблагополучних сімей. Мер з"явився на конкурс в жіночому наряді і загримований за допомогою темного крему для взуття. За його словами, образ був позичений з фільму "Норбіт" з Еді Мерфі в головній ролі.

Хоча жюрі конкурсу визнало Куна кращим "творчим талантом", борці з расовою дискримінацією визнали його виступ образливим. Спочатку мер не бажав виправдовуватися, але після зустрічі з представниками Національної асоціації сприяння прогресу кольорового населення (NAACP) йому довелося переглянути свою позицію.

Кун розповів, що тепер усвідомлює помилковість свого вчинку, але підкреслив, що не хотів нікого образити і прагнув лише розсмішити публіку. Він попросив не вважати його расистом і пообіцяв співпрацювати з NAACP і іншими правозахисними організаціями.

Зараз ви читаєте новину «Мер містечка переодягнувся в негритянку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі