четвер, 18 серпня 2011 18:17

Мер італійського міста хоче легалізувати проституцію

Мер італійського міста хоче легалізувати проституцію

Легалізувати проституцію і створити квартали "червоних ліхтарів", що підзвітні місцевій міській владі - саме таку пропозицію зробив мер Мауріціо Маркетті владі італійського міста Альтопашо.

"У той час як полеміка навколо антикризових заходів і стурбованість ситуацією зростає з кожним днем, - пояснює мер, - саме час державі забути про своє лицемірство та серйозно зайнятись проблемою проституції".

За інформацією мера, в "цьому темному на сьогоднішній день секторі" працює від 70 до 100 тисяч людей, багато з яких іноземці, і, звичайно ж, "надсилають свої чималі доходи за межі Італії". Маркетті зазначив, що це - мільярдний бізнес, в якому зараз зацікавлені тільки злочинці та люди, так чи інакше, з ним пов'язані.

"Легалізація проституції допоможе узаконити цей поширений феномен. Якщо взяти до уваги ту кількість заарештованих поліцією людей та розкритих справ, рекламних оголошень, кількість публічних будинків, де практикується секс за гроші, і число "нічних метеликів" на італійських вулицях, то можна говорити, що це не такий уже збитковий бізнес. Створення районів, в яких можна буде займатись сексом за гроші, з відповідними санітарними та податковими контролями, буде вигідно всім. Досить лицемірити: або ми узаконимо проституцію, і міська влада візьме її під свій контроль, або ми визнаємо її злочином ", - сказав мер Альтопашо.

Зараз ви читаєте новину «Мер італійського міста хоче легалізувати проституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі