субота, 21 липня 2007 13:11

Мер Харкова став керівником обласного штабу Партії регіонів

Мера Харкова Михайла Добкіна призначено керівником міського виборчого штабу Партії регіонів.

Заява зроблена у зв"язку з тим, що "з 18 липня на окремих харківських телеканалах, що належать Авакову і які підтримуються лідером БЮТ, безцеремонно й цинічно поширюється брехлива інформація стосовно мера м. Харкова Михайла Добкіна про нібито його достроковий відхід у Верховну Раду України й про те, що робота Харківського міського голови негативно впливає на рейтинг Партії регіонів у місті Харкові".

"Як керівництво Харківського обласного відділення Партії регіонів і Харківської міської організації Партії регіонів, так і більш як 80-тисячна партійна організація, обурені тим неконструктивізмом, що поширюють керівники "помаранчевих" сил на території міста Харкова", - йдеться у заяві.

Харківське обласне відділення Партії регіонів повідомляє, що Центральним штабом Партії регіонів Михайло Добкін призначений керівником Харківського міського виборчого штабу на дострокові вибори у ВР.

У обласному осередку партії переконані, що Добкін має бездоганний авторитет у керівництва центральних органів Партії регіонів, повідомляється у заяві Харківського обласного відділення Партії регіонів, розміщеній на веб-сайті парторганізації.

Зараз ви читаєте новину «Мер Харкова став керівником обласного штабу Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі