вівторок, 25 березня 2008 18:56

Мер Детройта може отримати 15 років в"язниці за секс-скандал

Мер Детройта, який виявився замішаним в скандалі із зрадою, створив неприємності Демократичній партії тим, що брехав під присягою щодо позашлюбних відносин з колишнім головою його адміністрації. Про це пише італійська LaStampa.

Як мовиться в матеріалі, інтимне життя крупних політиків в США не дає спокою пресі: скандали про перелюбства кочують із статті в статтю. А роздруки SMS все частіше використовуються як неспростовні докази аморальності чиновників. Ймовірно, тому, що тисячі інтимних SMS повіям і коханкам відправляються за державний рахунок.

Скандал, в який залучений 37-річний мер одного з найкрупніших міст Америки Квейм Кілпатрік, виявився ще більш руйнівним, ніж той, що трапився в Нью-Йорку з губернатором Еліотом Спітцером через дівчину за викликом. Історія в Детройті нагадує "сексгейт" Біла Клінтона з його помилковими свідченнями з приводу відносин із стажистом Монікою Левінськи.

Із звинуваченнями в адресу мера, місцевої зірки демократів, виступив Ким Уорті, прокурор графства Уейн, поставивши йому в провину "порушення клятви, неправильне керівництво і некоректне виконання своїх обов"язків", бо він заявив під присягою, що "не мав романтичних відношень" з колишнім головою його адміністрації, 37-річною Крістін Бітті.

У січні детройтськая газета FreePress опублікувала роздрук десятків SMS, якими парочка обмінювалася в 2002-2003 роках. Зміст не викликає сумнівів. "Я шалено в тебе закоханий", - написав він і через декілька хвилин отримав відповідь: "Сподіваюся, що ти довго залишатимешся в такому стані. Мабуть, ти не помітив, що і я в тебе закохана". Іншим разом вона у нього запитала: "Тобі мене не вистачає в сексуальному плані?" І він відповів: "Так, дуже, я завжди тебе хочу". Телебачення Детройта присвятило цим sms-кам серію шоу під назвою "Секс, брехня і SMS".

"Дехто тверджує, що це абсолютно приватна історія, - сказав прокурор, роз"яснюючи свої звинувачення, - але в ході слідства було доведено, що обвинувачені використовували державні фонди, завдали збитку деяким особам, піддали осміянню систему правосуддя і суспільну довіру".

Реакція Кілпатрика сильно відрізнялася від реакції Спітцера. "Я переконаний, що буду виправданий, що з мене знімуть всі звинувачення, і я продовжу займатися розвитком міста", - заявив він, даючи зрозуміти, що не піде у відставку, на чому наполягала міська рада.

Зараз ви читаєте новину «Мер Детройта може отримати 15 років в"язниці за секс-скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі