четвер, 19 квітня 2007 07:28

Менсон знайшов нову любов (ФОТО)
6

38-річний співак підтвердив чутки про те, що зустрічається з 19-річною актрисою Еван Рейчел Вуд.

Американська преса вже прозвала пару "найдивнішою і найбільш збоченою в Голівуді". Розмовляючи з французькою газетою, Le Parisien, Менсон  визнав, що закоханий у Вуд, яка майже на двадцять років молодше за нього:  "Я знайшов свою другу половинку, мого близнюка в особі 19-річної дівчини.  Їй 19, і звичайно це звучить трохи дивно, але це не проблема для мене. Вона любить ті ж самі речі, що і я. Вона, як і я любить прокидатися, коли ніч опускається на місто і засинати удосвіта разом зі мною".

У інтерв"ю французькій газеті Менсон не обійшов увагою і його колишню дружину Діту фон Тіз: "Довгий час я був одружений на тій людині, яка намагалася змінити мене. Вона наполягала на тому, щоб я подорослішав і став відповідальнішим. Ні до чого подібному мене ніхто і ніколи не зобов"язував, а тому я почав втрачати свою індивідуальність. Все навколо мене почало руйнуватися. Я трохи не зрадив самому собі", повідомляють "Суткі".
Зараз ви читаєте новину «Менсон знайшов нову любов (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі