четвер, 03 квітня 2008 20:20

Менську мінералку оббрехали

25 березня в Чернігові на стінах будинків і стовпах з"явилися кольорові листівки, де зазначалося, що мінеральна вода "Менська Остреч" виробництва місцевого заводу "Ясен" шкідлива для здоров"я. Вода містить ртуть, канцерогени й важкі метали. Невідомі автори посилалися на висновок Міністерства охорони здоров"я та підписалися обласною санстанцією.

— Ми нічого не розклеювали, — повідомив заступник головного санітарного лікаря області Богдан Куліцький.— Мінеральних вод останнім часом не досліджували. Номера висновку Міністерства охорони здоров"я, на який посилаються у листівках, не існує.

Голова правління "Ясеня" Анатолій Ясько, 56 років, вважає, що це чергова рейдерська атака на підприємство.

— Як тільки ми друкуємо оголошення про збори акціонерів, двоє дрібних акціонерів починають писати кляузи в різні інстанції, — розповідає Ясько. — Торік через скарги в нас було понад 50 перевірок. Ми не в дуже приязних відносинах із конкурентами — фірмою "Нептун", яка випускає столову мінеральну воду "Остреченську". Їх свердловина розташована поряд із нашою. Попри неприязнь, я не вірю, що "Нептун" міг до такого опуститися. Будемо звертатися до правоохоронців, щоб знайшли брехунів. "Менська Остреч" — одна з найпопулярніших столових мінералок Чернігівщини.

Зараз ви читаєте новину «Менську мінералку оббрехали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі