пʼятниця, 07 травня 2021 17:37

"Мені потрібна молитва й допомога" - Олександр Легкий на протирецидивну хімію потребує $25 тис.

Автор: Фото надане Любов’ю Легкою
  27-річний Олександр Легкий з міста Рівне перебуває у клініці Туреччини. На протирецидивну хіміотерапію потрібно $25 тис.
27-річний Олександр Легкий з міста Рівне перебуває у клініці Туреччини. На протирецидивну хіміотерапію потрібно $25 тис.

27-річний Олександр Легкий із Рівного перебуває в клініці Туреччини. Два роки тому в нього виявили Т-лімфобластну лімфому. Після автологічної трансплантації кісткового мозку стався рецидив. На протирецидивну хімієтерапію потрібно $25 тис.

"Саша захворів два роки тому. Зробили пересадку його стовбурових клітин. Аналізи були в нормі. Але згодом стався рецидив. Лікарі попередили про необхідність негайного лікування. Адже хвороба прогресує. Тому необхідна протирецидивна хімія, після якої буде автогенна трансплантація кісткового мозку. Маємо надію, що підійде дочка. Син зараз у важкому стані. Усі два роки поряд із ним його дівчина Юля", - розповіла Gazeta.ua мати Олександра Любов Легка.

На протирецидивну хімію потрібно $25 тис. Без урахування обстеження й інших можливих витрат під час лікування.

"Переді мною промайнули всі страждання й жах, який я пережив за весь час. Відчуваю навіть не паніку, а велику порожнечу, невідомість і страх перед новими викликами, які приготувало мені життя. За два роки ми виснажені емоційно, фізично й фінансово. Знову повне обстеження, хімія й повторна трансплантація кісткового мозку. Я ще не нажився. Мені потрібна молитва й допомога небайдужих людей. Обіцяю боротися до останнього", - говорить Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Операція на серці, інсульт, а тепер ще й аварія" - на лікування мами малолітньої дитини потрібна допомога

Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку: 5168 7554 4675 2384 (Легкий Олександр Валентинович).
Картка Монобанку: 4441 1144 2218 1105 (Книш Юлія Сергіївна) або 5168 7573 9557 3225 (Легка Любов Іванівна).

Зараз ви читаєте новину «"Мені потрібна молитва й допомога" - Олександр Легкий на протирецидивну хімію потребує $25 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі